UFO dossiers on-line

Voordat ik geboren werd en in mijn jeugd is er een aantal wereldschokkende dingen gebeurd. Destijds is het allemaal onderzocht en is besloten dat de kennis die dit opleverde bewaard moest worden in een super geheim dossier. Zodat gewone burgers geen toegang zouden krijgen tot deze informatie.

De komende decennia zal een groot aantal van dit soort dossiers de geheimhoudingstermijn verstrijken en zullen ze openbaar gemaakt moeten worden. Tenzij de overheid besluit dat de informatie nog steeds zo belangrijk is dat de geheimhoudingstermijn verlengd moet worden.

Ik vind het interessant om te lezen van welke dingen de overheid destijds dacht dat de bevolking het maar beter niet kon weten.

Ook interessant is aan welke mogelijkheden men toen dacht en welke men uitsloot. Denk bijvoorbeeld aan de zwart-wit foto van Lee Harvey Oswald in Dallas waarop hij een vuurwapen in zijn handen houdt: in die tijd dacht men dat het veel te ingewikkeld zou zijn om zoiets als een foto te manipuleren, de foto móest dus wel echt zijn. Tegenwoordig staat YouTube vol met gemanipuleerde filmpjes. In kleur.

Er is nu een aantal Britse dossiers over UFO-waarnemingen openbaar geworden: zo uit het geheime dossier, via de zwarte stift het internet op.

Advertenties

2 gedachtes over “UFO dossiers on-line

Vertel jouw mening

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s