Gebruik zonnebrandolie — zo word je rijk

werk werk werkAls je succesvol en rijk wilt worden, dan is je uiterlijk heel erg belangrijk. Mensen beoordelen je als eerste op je uiterlijk, dat zag je bij de auditie van Susan Boyle (wie?).

Vroeger werd me verteld dat het belangrijk was om zo ver mogelijk door te leren, omdat je alleen zo later een goedbetaalde baan zou kunnen krijgen. De praktijk wijst uit: dat is niet zo. En dan heb ik het nog niet eens over vergelijken met wat een uitkering oplevert.

Kinderen: let niet op, op school

werk werk werk

Waarom zou je zoveel moeite doen om te studeren? Je verdient veel meer geld wanneer je zelf niets kunt bedenken of kunt maken, maar andere mensen aan het werk kunt zetten — zelfs als dat werk nutteloos is. Een opleiding is daarbij vaak eigenlijk alleen maar hinderlijk.

Het is het wel belangrijk dat je weet hoe je gebruik moet maken van de machtsstructuren in grote bedrijven: het gaat daar net als op de kleuterschool, dus let wel goed op op de kleuterschool.

Wil je rijker worden dan anderen (het heeft geen nut om rijk te zijn als toch iedereen het is), dan hoef je niet slim te zijn; de „gaming theory” toont aan dat de manier om veel rijker te worden dan anderen, gewoon valsspelen is (denk aan het gezegde: „eerlijk duurt het langst”). Om rijk en machtig te kunnen worden, is het belangrijk dat je je niets aantrekt van de gevoelens van andere mensen.

Tot zover de adviezen om rijk te worden.

En dan hier nog wat adviezen voor een gelukkig leven:

Advertenties

Een gedachte over “Gebruik zonnebrandolie — zo word je rijk

Vertel jouw mening

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s