Contact

Hee hallo, leuk dat je op de contactpagina geklikt hebt!

Misschien is het je nog niet opgevallen, maar op elke pagina met een artikel staat onderaan een vak met „Vertel jouw mening” (zie de afbeelding hieronder, bij de groene pijl). Dat is de plaats waar je kunt reageren op het betreffende artikel.

commentbox

Op deze „Contact”-pagina zelf kan je niet reageren, maar wel op bijna alle andere pagina’s op mijn site. Reacties verschijnen direct op de pagina waar je reageert, dus als je wat wilt rechtzetten dan is het probleem direct opgelost.

  • Als je een e-mailadres invult in het „e-mail”-vak bij je reactie, dan blijft het geheim voor de andere bezoekers van deze site;
  • Heb je spijt van je reactie, schrijf dat er dan onder en doe dat vanaf dezelfde computer en met hetzelfde e-mailadres, ik zal je reactie dan verwijderen;
  • Reacties kunnen zonder opgaaf van redenen verwijderd worden.

Heeft de pagina waar jij op wilt reageren geen reactiebox?
Kies dan een andere pagina die het best van toepassing is.

Wil je bij je reactie een kleine afbeelding van jezelf tonen? Daarvoor kan je het e-mailadres dat je invult bij je reacties aanmelden bij gravatar.com.

Ken je mij persoonlijk en wil je een persoonlijk bericht sturen, gebruik dan mijn volledige naam met puntjes @gmail.com als e-mailadres, of zoek me op Linkedin.

 

Advertenties