Videos en links

Blafhert videolinks

Dit zijn de beste video’s die ik via mijn YouTube account heb bekeken:

Populairste artikelen op blafhert blog

BTW-carrousel fraude - De BTW-carouselfraude, in het Engels ook wel „carousel VAT fraud” of „missing trader fraud” genoemd, heeft niets te maken met draaimolens die je in pretparken vindt, maar alles met omzetbelasting: nooit belasting afdragen maar wel zo snel mogelijk belasting terugvragen, uiteindelijk zelfs over goederen die niet eens bestaan.
De eerste CD ter wereld - eerste cd29 februari 2008 was er een optreden van Kayak in P60. Toen ik dit las, dacht ik direct hun nummer „Ruthless Queen”, dat ik hoorde toen de allereerste CD die ooit op aarde gemaakt is afgespeeld werd. Voor mij een kennismaking met de groep Kayak.
Gloeilamp Spaarlamp - gloeilampDe gloeilamp: wat kan je met ontzettend weinig materiaal toch een ontzettend nuttig apparaat maken. Toch zijn er politici die de oorlog verklaard hebben aan de gloeilamp. 25 Jaar geleden was ik een van de eerste kopers toen er spaarlampen met een normale fitting op de markt kwamen. In dit artikel wil ik mijn ervaringen met jullie delen.
Mobiel abonnement opzeggen - opzegbriefgeneratorEigenlijk zou je er al stil bij moeten staan op het moment dat je het abonnement afsluit. Maar dat mooie nieuwe mobieltje dat je zult krijgen maakt je blind voor de voorwaarden. Daardoor wordt dit het laatste waar je aan denkt: ik heb het over wat het kost om over een paar jaar weer van je verse mobiele provider af te komen. Ik heb persoonlijk ervaring met 3 providers; bij alle providers die nu nog bestaan heb ik een abonnement gehad dat ik een paar jaar later weer opgezegd heb.
Schoenmaat 47 - schoenmaat 47Schoenenwinkels: sommige mensen houden er van. Maar ik niet, en met een goede reden vind ik zelf: ze verkopen er mijn maat niet. Mijn voeten zijn precies 1 Engelse voet lang. En dat moet heel bijzonder zijn, want niemand schijnt daar rekening mee te houden. Het betekent namelijk dat ik schoenmaat 47 heb.

Blafhert muzieklinks

Advertenties