Videos en links

Blafhert videolinks

Dit zijn de beste video’s die ik via mijn YouTube account heb bekeken:

Populairste artikelen op blafhert blog

BTW-carrousel fraude - De BTW-carouselfraude, in het Engels ook wel „carousel vat fraud” of „missing trader fraud” genoemd, heeft niets te maken met draaimolens die je in pretparken vindt, maar alles met omzetbelasting: nooit belasting afdragen maar wel zo snel mogelijk belasting terugvragen, uiteindelijk zelfs over goederen die niet eens bestaan.
De eerste CD ter wereld - 29 februari 2008 was er een optreden van Kayak in P60 (P60 is een poppodium in Amstelveen). Toen ik dit las, dacht ik direct aan „Ruthless Queen”, het nummer dat ik hoorde toen de allereerste CD die ooit op aarde gemaakt is afgespeeld werd. Voor mij destijds een kennismaking met de groep Kayak.
Mobiel abonnement opzeggen - Eigenlijk zou je er al stil bij moeten staan op het moment dat je het abonnement afsluit. Maar dat mooie nieuwe mobieltje dat je zult krijgen maakt je blind voor de voorwaarden. Daardoor wordt dit het laatste waar je aan denkt: ik heb het over wat het kost om over een paar jaar weer van je verse […]
Gloeilamp Spaarlamp - Een bolletje van dun glas op een „Edison”-fitting, alleen gevuld met niets en een heel dun gloeidraadje. Wat heb je toch ontzettend weinig materiaal nodig om zo'n ontzettend nuttig apparaat te maken als de gloeilamp. Toch zijn er politici die de oorlog verklaard hebben aan onze gloeilamp. Hieronder wat je als consument moet weten over de beoogde vervanger: spaarlampen.
Schoenmaat 47 - Schoenenwinkels: sommige mensen houden er van. Maar ik niet, en met een goede reden vind ik zelf: ze verkopen er mijn maat niet. Mijn voeten zijn precies 1 Engelse voet lang. En dat moet heel bijzonder zijn, want niemand schijnt daar rekening mee te houden. Het betekent namelijk dat ik schoenmaat 47 heb.

Blafhert muzieklinks